Uncategorized

Favoritburgare i New York

Av Sofie Lundberg | 18 April, 2013

Jag älskar hamburgare och beställer det ofta när jag är på restaurang. Det är något speciellt i hur en hamburgare, bestående i grunden av något så enkelt som bröd och kött, kan variera så otroligt från ställe till ställe.

I New York kan man uppleva fantastiska, saftiga burgare på små hak och diners runt om i stan. Inte så konstigt, kanske – USA är ju hamburgarens hemland och där den smakar som allra bäst. Nedan kommer en lista på fyra absoluta favoritställen, som ni inte får missa nästa gång ni besöker New York:

1. Shake Shack. 
Madison Square Park 

Det här lilla gatuköket ser inte mycket ut för världen, men tro mig när jag säger att de serverar den allra bästa hamburgaren i stan. Saftiga köttbitar tillsammans med amerikansk cheddar, sallad, tomat och deras speciella ShackSauce gör att varje tugga känns som en liten bit av himlen. Prova även en av deras berömda milkshakes till.

2. Bus Stop Café
597 Hudson Street

Denna diner som ligger mitt emellan West Village och Meatpacking District och håller man inte ögonen öppna är det lätt att missa. Stället serverar frukost hela dagen och gör riktigt bra ägg med bacon, men hamburgaren är i en klass för sig. Beställ hamburgaren med ägg, bacon och trippelfriterade pommes-frites.

3. Minetta Tavern 
113 MacDougal Street

Minetta Tavern öppnade 1937 och har serverat god mat i West Village ända sedan dess. Deras “Black Label Burger” är en av de mest välkända i New York. Lite dyrare än din typiska hamburgare men definitivt värt några extra dollar.

4. Soho Park 
62 Prince Street

Om du är på shoppingtur i Soho och känner att du behöver fylla på energiförrådet är detta prisvärda lilla hak perfekt. Med en trevlig lite uteservering och goda hamburgare som serveras i små korgar tillsammans med pommes frites ger Soho Park dig det lilla extra du behöver för att klara av ytterligare några timmar i butikerna.

Du Kanske Också Gillar:

Nyhetsbrev

Utvalt Recept

Fler recept

Restauranger

Norda
American Table Brasserie and Bar
Kitchen and Table
American Table Café and Bar
Streetbird Rotisserie
Marcus’ Bermuda
Eatery Social Taqueria
Red Rooster Harlem
Ginny’s Supper Club
Street Food
Marc Burger