MarcusSamuelsson_Plating

Restauranger

Norda
Göteborg

Norda

Konceptet bakom Norda Bar & Grill är att kombinera de bästa av de två städerna som har format oss, städerna som vi älskar – New York och Göteborg. Och när vi säger det bästa, inkluderar vi också street food och populära klassiker som annars skulle uteslutas från restauranger som ser sig själva att vara “fina i kanten”.

AmericanTable
Stockholm

American Table Brasserie and Bar

American Table hedrar den amerikanska kulturen och maten. Vi inspirerades och influerades av den mångfald som finns i amerikansk konst, matkultur, litteratur och musik. Oavsett om ni sitter för er själva eller på en av de långa borden i mitten av rummet vill vi att du ska njuta av en bred variation av rätter och drinkar gjorda av de bästa av råvaror.

 

KitchenTable
Uppsala, Helsingborg

Kitchen and Table

Det är den multikulturella mixen av människor, livsstilar och mat som gör Manhattan så fantastiskt. Och när det kommer till mat är det definitivt roten till många unika smaker. Kitchen and Table blandar internationella smaker från New York med svensk matkultur och närproducerade råvaror för att ge dig en fräsch och minnesvärd smakupplevelse.

 

American-Table-420x264
New York

American Table Café and Bar

Styrkan i att dela mat ligger i det fina i att dela kultur, och på American Table Cafe and Bar bringar vi samman en mångfald av människor och kulinariska traditioner i en lokal som huserar ett konstcenter i världsklass – Lincoln Center. American Table erbjuder det bästa av närproducerade råvaror från lokala bönder och leverantörer för att återskapa en amerikansk standard med ett nytt perspektiv.

 

Screen-Shot-2015-03-03-at-10.10.17-AM-367x264
NEW YORK

Streetbird Rotisserie

Beläget i hjärtat av Harlems Restaurang Row på Frederick Douglass Blvd öppnade Streetbird Rotisserie sina dörrar våren 2015. I det här pentryt kan du äta rotisserie-grillad kyckling och street food med influenser från alla världens hörn, i en atmosfär inspirerad av hiphopens rötter, streetart och popkultur från det sena 70-90 talet.

2149 Frederick Douglass Blvd. At 116th street

 

MSG_Bermuda_LogoOnly-2-e1448991999938

Marcus’ Bermuda

Marcus´ har ett kök med inslag från hela världen, men en touch av Bermudiansk kultur. Belägen på Hamilton Princess har restaurangen en utsikt över Hamilton Harbor. På Marcus´ Bermuda kan restauranggästerna njuta av en vedeldad grill, en pulserande bar och en omgärdande terrass med en spektakulär utsikt över vackra Bermuda.

76 Pitts Bay Road, Pembroke, Hamilton, Bermuda

ES_Logotyp_RGB-01-1-420x264

Eatery Social Taqueria

Eatery Social hyllar den smakrika streetfooden i Mexico, New York City och Los Angeles. Gör oss sällskap på denna pulserande, informella restaurang med läckra tacos och drycker för alla tillfällen. Eatery Social Taqueria är behändigt beläget i Clarion Hotell och Congress Malmö Live.

Red-Rooster
New York, USA

Red Rooster Harlem

I hjärtat av Harlem, ligger denna restaurang som firar den amerikanska matens rötter med en livlig stadsdels atmosfär och en eklektisk mix av levande musik.

Ginny's
New York, USA

Ginny’s Supper Club

En trappa ner till Red Rooster Harlem finner du denna syster krog. Inspirerad efter Harlems renässans, är Ginny’s Supper Club en modern reinkarnation av den glamorösa krogen som påminner om Harlem Nights på tjugotalet – en intim lounge med en varm bourbon glöd och en ännu varmare välkomnande.

Street-Food
Sverige

Street Food

Utforska smakrika rätter på gator från runt om i världen i denna roliga, trendiga-och internationellt berömda avslappnade snabbt matställe.

Marc-Burger
Costa Mesa och Chicago, USA

Marc Burger

Ett brett utbud av hög kvalitet, på smakrika och unika hamburgare, kompletterade med ett sortiment av färska, hemgjorda fyllningar, kryddiga tillägg som serveras med klassiska amerikanska drycker.