Saira Malhotra

Rostad Fläskkarré Med Pistachnötter Skorpa Recept

Av Saira Malhotra | December 20, 2012

Foto: Happy Sleepy

 

Foto: Happy Sleepy

Julen är snart här. Förutom en stor fågel, är andra kött välkomna, vare sig det är rostbiff, lammstek eller en julskinka. Eftersom vi älskar små förändringar till det klassiska jul rätterna, har vi förberett en speciell rätt åt dig. Glaserade skinka som är både saftig och söt.
Dagens rätt är en saftig och söt rostad fläskkarré, panerad med pistachnötter, örter och färsk malen peppar. Sötman kommer från ett fruktigt tillägg och saftigheten kommer från det valda griskött snittet. Lika smakrik som en glaserad skinka, är denna rostade fläskkarré också perfekt till smörgåsen för nästa dag. Önskar dig en riktigt god jul.

Ingefära, Körsbär & Chili Cocktail Recept

Av Saira Malhotra | December 7, 2012

2442263691_1c0aa8f379

Foto: Greg Peverill-Conti

Då säsongen förändras och dunkla stämningar ersätts med ljus och glitter, lockar de varma alternativen. Svalare väder gör oss till utmärkta kandidater för jordnära dofter som kittlar i baksidan av halsen och slutligen värmer upp den. Trots isen kommer denna ingefära cocktail göra just det. Ingefära är en smak förnöjdare som har mer ansvar än dess smak. Denna magiska ingrediens anses vara en helande som knuffar på vårt höstligt utmanade immunförsvar i rätt riktning. Dagens glas av salighet personifierades med mosad ingefära, körsbär och cayennepeppar, kan uppmana dig att dricka mer än bara en. Salut!

Anpassad från kockarna Jason Kosmas och Dushan Zaric  av Employees Only