Jane Hornby

Getost och Polenta Recept

Av Jane Hornby | January 12, 2013

Foto: Phaidon Press
Kombinationen av krämig getost och polenta är mer än bara  vegetarianer.

Vegetariska gäster förtjänar mer än en torr gammal grönsaksburgare från frysen, så varför inte göra en rätt som behagar alla, även de orubbliga köttätarna? Ta getost från kylskåpet en timme innan användning för att få den bästa krämiga konsistensen.

Foto: Phaidon Press
Kombinationen av krämig getost och polenta är mer än bara till vegetarianer.

Omtryckt med tillstånd från Fresh & Easy: What to Cook and How to Cook it

Avokado Och Chorizo Toast Recept

Av Jane Hornby | December 7, 2012

Foto: Phaidon Press
Denna smakrika toast är det perfekta botemedlet för morgonen efter en kväll på stan.

 

Foto: Phaidon Press
Denna smakrika toast är det perfekta botemedlet för morgonen efter en kväll på stan.

Väck dina smaklökar med den här kryddiga korv toasten. Kvaliteten på brödet kommer verkligen göra en skillnad på hela rätten. Så passa på att använda dig av något som blir riktigt gott då du rostar den. Om du inte hittar surdeg, använd dig av ciabatta skivor eller baguette i stället.

Chorizo är en pikant spansk korv som är kryddad med paprika och vitlök, som också har en läcker rökighet. Det finns två typer: vanlig chorizo, som är mjuk som en vanlig korv och sen finns det en rökt chorizo, som är fast och torr och äts rå som en salami. Båda går bra att använda i detta recept, men välj matlagning chorizo om du har ett alternativ.

Omtryckt med tillstånd från Fresh & Easy