Lunch

Av Joanne Bruno | 17 May, 2013

Jag kan inte riktigt kontrollera mig själv när det gäller jordgubbar just nu. Jag köper kartong efter kartong med planen att jag ska GÖRA någonting med dem, men de ser så saftiga och söta ut att det slutar med att jag äter upp dem direkt.

Tills jag gjorde denna tacorätt. Och nu känns det som att jag inte kan göra någonting annat med dem. De är en perfekt blandning av söt och matigt, och gör att du fortfarande kan njuta av de fina smakerna från färska jordgubbar, bara på ett nytt sätt.

  • 1 kartong jordgubbar, tvättade och skivade
  • 1 mango, skuren i kuber
  • 1 eller 2 små chili
  • 1 dl färsk basilika, hackad
  • salt och peppar
  • 2 burkar svarta bönor
  • 100 gram fetaost 

  • 12 tortillabröd

Tillagning

1. Blanda jordgubbarna med chili, basilika och lite salt och peppar. Sätt in i kylen om så önskas.

2. Värm tortillabröden i ugnen i ca 30 sekunder. Fyll varje tortilla med bönor, fruktsalsan och fetaost

Mer om: , ,

Du Kanske Också Gillar: