FrukostLunch

Av Sofie Lundberg | 21 March, 2013

Foto: Sofie Lundberg

Pannkakor är en favorit för både stora och små, men inte nyttigt att äta alltför ofta med tanke på söta tillbehör och kolhydrater i form av vitt mjöl. Därför är det här ett perfekt alternativ när man är sugen på pannkakor men vill slippa skuldkänslorna. Gjord på endast banan, ägg och lite salt är det här en perfekt rätt till frukost eller lunch, tillsammans med färska bär, yoghurt och mörk choklad. Så enkelt och så gott!

Nyttiga pannkakor med banan

Portioner: 2

Ingredienser

  • 3 bananer
  • 3 ägg
  • 1 tsk salt
  • smör till stekning

Tillagning

1. Använd en gaffel och mosa bananen i en bunke.

2. Knäck äggen i bunken och blanda med bananmoset till en smet. Tillsätt lite salt.

3. Stek små plättar av smeten i en stekpanna på mediumvärme. Servera med valfria tillbehör.

Mer om: ,

Du Kanske Också Gillar: