Böcker
Kockböcker New American Table
En tillgiven, grundligt mångfaldig hyllning till det moderna amerikanska bordet.
“Jag ska presentera dig för vänner som jag har träffat på vägen, som har delat med sig sin mat, berättat sina historier och inspirerat mig med sin passion. Med recept som sträcker sig från avancerade förrätter till enkla snacks, ger jag en översikt av amerikansk mat som jag ser det. Förhoppningsvis kommer det att vara grundläggandet för att navigera genom en rad av internationella influenser och för att ge dig en värld av smak i ditt eget hem. “-Marcus Samuelssons
Kockböcker The Soul of a New Cuisine
I “Själen Av Ny Mat” återgår Marcus till landet av hans födelse för att utforska kontinentens rika mångfaldigheter av kulturer och kök, med recept och berättelser från sina resor i Afrika. Fantastiska färgbilder av prisbelönta fotografen Gediyon Kifle för med sig bredden av den afrikanska erfarenheten till liv, från fiskare i solnedgången utanför Zanzibar till franska baguetter som lastas på en cykel i Senegal.
Kockböcker Akvavit och Ny Skandinavisk Mat
I denna efterlängtade bok, presenterar James Beard Award-vinnande kocken Marcus Samuelsson de enkla tekniker och spännande kombinationer som har vunnit honom bekännelse över hela världen och placerat skandinavisk matlagning i spetsen för den kulinariska scenen.