MarcusNyheter

Marcus blir jurymedlem i SVT:s nya satsning

Av Sofie Lundberg | 9 May, 2013

Foto: SVT.se

Vi är stolta att kunna berätta att Marcus kommer sitta i juryn i SVT:s kommande satsning “Det stora matslaget” med premiär i höst. Programmet är matlagningsprogram  som går ut på att olika orter runt om i Sverige får tävla om vilka som lagar allra bäst mat. SVT beskriver satsningen såhär: 

Det stora matslaget är matlagningsprogrammet där hela samhällen går man ur huse och tillsammans försöker vinna titeln som Sveriges mest välsmakande ort. I serien får vi se unika möten mellan människor av olika bakgrund och ålder när de förenas i sitt stora matintresse. 
Men här finns också en stor portion tävlingsnerv, kämpaglöd och så klart fantastisk matlagning. Varje ort har en lagledare i form av en matälskande och folkkär person. Dennes uppgift är att sätta ihop ett 3-manna lag av matglada ortsbor och tillsammans med dem sätta ihop en tävlingsmeny, inspirerad av regionens lokala mattradition. Med den menyn tävlar de i den avslutande matduellen.
 

Just nu letar kanalen deltagare och i sommar hålls uttagningar i hela landet. Programmet har premiär i höst, och vi lovar att vi i alla fall kommer sitta bänkade!

Mer om: ,

Du Kanske Också Gillar:

Nyhetsbrev

Utvalt Recept

Fler recept

Restauranger

Norda
American Table Brasserie and Bar
Kitchen and Table
American Table Café and Bar
Streetbird Rotisserie
Marcus’ Bermuda
Eatery Social Taqueria
Red Rooster Harlem
Ginny’s Supper Club
Street Food
Marc Burger