Nyheter

Hemleverans för miljöns skull.

Av Christopher Stewart | 6 May, 2013

Photo: I-5

 

I takt med att teknologin utvecklas och fler företag erbjuder hemleverans av varor är det snart ingenting du inte kan få direkt hem till dörren. Du kan skicka efter allt från kläder, teknikprylar, och till och med husdjursmat, vilket innebär att behovet att gå till stan och shoppa har reducerats avsevärt. Special- och hantverksmat har funnits tillgängligt online i flera års tid och du har haft möjlighet att få hem dina favoritprodukter på bara några dagar. Men vad sägs som att kunna beställa de färska ingredienser du hittar i matbutikerna och få dem levererade hem samma dag? Detta är ett alternativ som växer sig större i samhället och snart kommer vara en del av vår vardag, enligt en artikel i The Salt, NPR matblogg.

Hemleverans av matvaror kan vara den nya trenden att haka på, och det är också ett bra sätt att värna om miljön. Eftersom de matkassar som levereras till samma område transporteras i samma bil kan utsläppen minskas med ungefär hälften jämfört med om varje hushåll åker med en egen bil till mataffären. Detta effektiva sätt att köra ut varor producerar 90% mindre koldioxidutsläpp och bidrar dessutom till att du får mer tid över till annat när du inte själv behöver åka iväg till mataffären.

Även om denna service inte finns tillgänglig i alla städer ännu kommer industrin bara att växa och förmodligen vara standard för hur man köper mat i framtiden. Med en fortsatt popularitet för lokala marknader, nya restauranger och kändiskockar har det aldrig varit lättare att få njuta av färsk, fantastisk mat.

Mer om: ,

Du Kanske Också Gillar:

Nyhetsbrev

Utvalt Recept

Fler recept

Restauranger

Norda
American Table Brasserie and Bar
Kitchen and Table
American Table Café and Bar
Streetbird Rotisserie
Marcus’ Bermuda
Eatery Social Taqueria
Red Rooster Harlem
Ginny’s Supper Club
Street Food
Marc Burger